Massages

 Massages en helende klanken...

Ik werk vanuit een rijke en brede ervaring met de helende invloed van muziek, klank en massage. In het verleden volgde ik enkele massagecursussen (Intuïtieve massage, Holistic Pulsing en Polariteitsmassage) en een opleiding waarin ik heb geleerd hoe de krachtige werking van Cosmic & Flower-energieën je kunnen ondersteunen in je ontwikkelingsproces.

Ik laat me vooral leiden door mijn intuïtie, afgestemd op degene die ik een behandeling geef. Hierbij kan ik vaak voelen dat ik geïnspireerd word vanuit hogere dimensies waardoor er spontaan prachtige energieën door mij heen kunnen vloeien...
Een behandeling duurt 1 of 2 uur.

Mijn intentie is om je te helpen bij het ervaren en bekrachtigen van het enorme energiereservoir in jezelf waaruit je je eigen wijsheid, liefde en kracht kunt putten.
Toegang tot die rijkdom in jezelf is de oplossing voor alle problemen, spanningen en pijn die het gevolg zijn van een ontkenning van je diepste wezen.

In essentie ben je niets anders dan liefde...

Dit weten kan weer worden ervaren met behulp van liefdevolle aanraking en klanken die je raken tot in het diepst van je ziel.
Zelfacceptatie, zelfvertrouwen, een gevoel van innerlijke vrijheid, toegang tot je intuïtie, het vinden van creatieve, effectieve oplossingen voor je eigen problemen, zelfkennis en nog veel meer zijn een natuurlijk gevolg van een hernieuwd contact met jezelf.

Voor meer concrete informatie over de behandelingen kun je de folder bekijken. Ik geef de massages in principe op dinsdagochtend, maar in onderling overleg zijn er ook andere mogelijkheden voor een afspraak.

Martine

Klik hier om de folder te downloaden