Mijn levensvisie

Muziek, natuur en liefdevol contact
zijn voor mij essentieel voor een gezond en gelukkig leven.
Ze leiden mij naar de liefde, de wijsheid en de kracht in mijzelf
die ik in mijn leven tot uitdrukking kan brengen
in verbinding met anderen...

passie voor de muziek...

Vanaf het moment dat ik mezelf daarvoor de ruimte gaf heb ik een authentieke, natuurlijke creatieve kracht in mezelf ontdekt. Ik begon vrij te improviseren met viool en later met mijn stem...
In 1995 kwam ik in contact met “dolfijnen”muziek, gemaakt door iemand die gezwommen heeft met dolfijnen in de oceaan. Door hierbij te spelen kreeg ik voor het eerst het gevoel thuis te komen in mezelf. Een enorm gevoel van ontspanning en bestemming kwam over me terwijl ik speelde en dit gevoel heeft me sindsdien niet meer verlaten... Dankzij deze dolfijnenmuziek ben in contact gekomen met mijn eigen passie en innerlijk rijke gevoelsleven. Doordat ik mezelf meer durfde te uiten kon ik dit gevoel in steeds meer muziekstijlen beleven. Sindsdien begon ik meer mijn hart en intuïtie te volgen.

liefde voor natuur...

Dankzij mijn intense innerlijke ervaringen in de natuur, met bomen en met dieren waaronder dolfijnen, is mijn liefde voor de natuur gegroeid. In mijn dagelijks leven heb ik veel positieve ervaringen met alles wat puur natuur is : biologisch (dynamische) voeding, natuurlijke lichaamsverzorging en de genezende werking van planten en kruiden.

Ik leef zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en geniet daar elke dag van!

Projecten...

Door muziek met de natuur te verbinden ontstaan bijzondere projecten,die ik samen met Peter vorm geef en organiseer. Elk jaar ontstaan zo steeds unieke evenementen, waarin verschillende kunstvormen, verschillende muziekstijlen en aandacht voor de schoonheid en kracht van de natuur centraal staan.
Voor meer informatie : zie concertagenda

Ik ben door eigen ervaring ervan overtuigd dat muziek en andere kunstvormen een harmoniserende, helende invloed kunnen hebben.
Voor mij betekent dit: 
steeds dieper thuis komen in mezelf en mijn ware essentie leren kennen en tot uitdrukking brengen... (genieten dus!) Weet je wat? Kom maar eens luisteren....!

Martine