Martine Solo

Muziekfragmenten:

Improvisaties (bij muziek) met rustgevende kwaliteit:

Door mij innerlijk af te stemmen op de muziek komen de spontane melodielijnen vanzelf en voegen een kwaliteit toe die vooral een rustgevende en ontroerende sfeer oproept.
Momenteel werk ik aan de productie van een eigen CD waarbij ik zelf gekozen mooie harmonieën, vloeiende ritmes en rustige melodielijnen combineer.
Dolfijnenmuziek:

Vioolimprovisaties bij muziek die is geïnspireerd op dolfijnen en walvissen: met name klassieke composities met op de achtergrond zee- en dolfijnengeluiden.
Deze muziek heb ik op vele plaatsen uitgevoerd, waaronder een keer voor de dolfijnen zelf in het dolfinarium in Harderwijk!
Dit was een intense ervaring waarbij ik een sterk contact voelde met één van de dolfijnen en waarbij diverse andere dolfijnen naar mij toe kwamen terwijl ik aan het spelen was.
Ook mijn ervaringen bij demente bejaarden en bij autistische kinderen waren heel bijzonder; er ontstond een blije en veilige sfeer waarbij iedereen zich kon ontspannen en kon genieten.
Ik heb de beschikking over mooie dolfijnen/walvisbeelden om hierbij te vertonen.

Overige muziekstijlen:

Door bij muziek van bijvoorbeeld Loreena Mc Kennit, Stephen Halpern en Ennio Morricone te improviseren ontstaan andere warme en spirituele sferen, die mensen gelegenheid geven om dieper contact te maken met zichzelf.

Mogelijke doelgroepen:
-bejaardentehuizen (snoezelruimtes!)
-verpleegtehuizen
-ziekenhuizen
-instituten voor mensen met beperking / autisme -kindertehuizen
-tijdens begrafenissen of andere bijzondere gelegenheden

Praktische zaken:

Het optreden duurt 30-45 minuten.
Een goede geluidsinstallatie (met galm) waarbij ik mijn eigen prachtige condensatormicrofoon kan gebruiken garandeert een optreden van betere kwaliteit.
Desgewenst : apparatuur om DVD/video beelden te vertonen.
Bij voorkeur in de ochtenden door de week, desgewenst regelmatig terugkerend!

Prijs in onderling overleg